ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Регистрирайте се между 1 януари 2023 и 31 януари 2024 г. на сайта www.napravigo.bg и можете да получите помощ за първата година от живота на вашето бъдещо дете, под формата на „Бебешки ДНК пакет“.
Направи го сега е информационна и образователна кампания, чиято цел е да мотивира младите двойки и семейства да помислят кога е най-подходящият момент да станат родители.
Участващите в кампанията родители, трябва да имат:
- навършени 18 години;
- да са български граждани (минимум единият родител);
- да са заченали дете през 2023 г.;
- да предоставят изрично съгласие с условията на Кампанията и да са съгласни предоставените лични данни да бъдат обработвани за целите на Кампанията.
Срокът на записване за участие в кампанията „Направи го сега“ изтича в полунощ на 31 януари 2024 година.
Няма значение от кой подред преглед на видеозон ще бъде снимката, която желаете да изпратите. Важното е да доказва зачеване след 1 януари 2023 г.
Можете да качите две снимки. Ако очаквате първото си дете, качете обща снимка с партньора ви, заедно с тест за бременност или снимка от видеозон. Ако е второ или следващо, на снимката може да присъства и по-голямото дете. Изпращането на повече от една снимка за една и съща бременност/новородено, не носи повече подаръци на семейството или средства за каузата.
Комбинация от няколко снимки в колаж се допускат, ако отговарят на условията.