Политика за защита на личните данни и употребата на бисквитки

В сила от 25.05.2018 г. / Последно изменена на 17.03.2019 г.

Сдружение „Движение за национална кауза“, ЕИК 177032848, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Средец, бул. Сливница No: 141-143, ет. 2 („Движение за национална кауза“, „Сдружението“, „ДНК“ или „ние“) е неправителствена организация, чиято кауза е да противодейства на демографската криза в България, като за тази цел лансира за трета поредна година кампаниите „Направи го за България“ и „Направи го сега“, насърчаващи раждаемостта. С настоящото имаме за цел да ви осведомим за това как ние, като администратор на данни, обработваме Вашите лични данни в процеса на нашите взаимоотношения при ползването на нашия сайт, както и за Вашите права. Страницата www.napravigo.bg се управлява сдружение „Движение за национална кауза“ в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент(ЕС) 2016/679 („GDPR”).

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС:
Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес /e-mail/, имена, дата на термин, телефон и други). Сдружение „Движение за национална кауза“ не събира и не обработва специална категория лични данни като етнически произход, политически възгледи, биометрични данни, генетични данни, данни относно сексуалната ориентация и членства в различни организации. Основанието за изискване на общата и допълнителна информация за всяка една от категориите лични данни, е за да можем да се свързваме по достъпен начин с участниците в кампанията, както и за да се попълнят предварително кръщелните свидетелства на техните деца. Данните Ви могат да бъдат употребявани за статистически цели на Сдружението, които са свързани с подобряване качеството на услугите ни, както и маркетинг дейности на Сдружение „Движение за национална кауза“.
Регламентът на кампанията допуска за участие лица, които са заченали своите деца след 1 март 2019 година.

Данните, които се посочват в регистрационната форма се събират с цел:
- Имена на родителите
Идентификация на лицето за контакт.
- Термин на раждане на детето
Удостоверяване на условието за участие.
- Телефон за връзка
Необходим е за връзка с участниците в кампанията, в случай, че спечелят награда или в случаите, когато са отбелязали желание за кръщене.
- Прикачен файл - снимка
Доказателство за зачеване след 1 март 2019 г.

Данните, които се посочват в контактните форми /ПИШЕТЕ НИ, ЗАПИШИ СЕ ЗА ДОБРОВОЛЕЦ, ПРЕДЛОЖИ ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ/ се събират с цел:
- Име и фамилия

Идентификация на лицето за контакт.
- Електронна поща
Необходимо е за потвърждаване на успешното получаване на изпратената от Вас информация чрез автоматичен отговор и поддържане на контакт, ако е необходимо.
- Телефон за връзка
Необходим за поддържане на контакт.

Цялата информация от регистрациите за участие в кръщенето, Сдружението събира в регистър, който се съхранява на защитен сървър с парола и криптирана връзка. Сдружението обработва личните данни на участниците в кампанията от деня на тяхната регистрация до 30 /тридесет/ дни след финалното събитие. ДНК се задължава да „забрави“ (изтрие окончателно) данните на участниците в кампанията до 30 дни след края на събитието. След този срок ДНК няма потребност от съхранението им.
Участниците в кампанията имат правото във всеки един момент да пожелаят да променят вече посочените в регистрационната форма данни, като за тази цел е необходимо да се свържат с организатора по електронен адрес /e-mail/ или по телефона. В случай, че не желаете да фигурирате в списъка ни с адреси, можете да се отпишете по всяко време чрез изпращане на електронно съобщение до office@napravigo.bg или телефонно обаждане на номер: +359 898 856 969.
В дадени случаи Сдружение „Движение за национална кауза“ може да разкрива лична информация пред стратегически партньори, които работят с нас и осигуряват провеждането на кампанията „Направи го сега“ или спомагат маркетинг активностите на Сдружението.
Личната информация ще бъде споделяна от нас само с цел осигуряване на Вашето участие в кампанията и рекламата ни. Вашата информация няма да бъде споделяна с трети страни за техни маркетингови цели. Вашите данни са поверителни, включително и за нашите партньори. Възможно е да разкрием информация за Вас, ако такава бъде поискана по съответния законов ред от обществени и правителствени органи. ДНК не прехвърля данните ви в трети страни извън ЕС.

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ:
HTTP бисквитката, обикновено наричана просто „бисквитка“, е пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър.
Ние и нашите доставчици на услуги можем да използваме следните видове бисквитки:
Задължителни бисквитки: Необходими за правилното функциониране на сайта, установяване на автентичността на трафика и изпълнение на нашите Политики и Общи условия.
Рекламни бисквитки – позволяват получаването на таргетирана реклама на интернет страницата на Facebook.
Сайтът ни използва бисквитки най-основно с цел следене на поведението Ви в сайта, кога и колко време прекарвате в отделните секции, от кой интернет сайт сте попаднали в www.napravigo.bg. Част от информацията използваме за правилно таргетиране на рекламните ни послания и маркетинг активности в социалните мрежи.
По-голяма част от бисквитките, които сайтът ни използва принадлежът на наши доверени партньори /Трети страни/, които нямат право да продават или самостоятелно да споделят информацията. Такива са:
Google със своите продукти - Google Analytics и Google TagManager: https://privacy.google.com/ , за да имаме статистика за трафика на сайта и източниците на трафик.
Facebook със своя продукт - Facebook Tracking Pixel: https://www.facebook.com/privacy/explanation, за да имаме статистика за трафика на сайта, източниците на трафик и да таргетираме по по-прецизен начин нашата реклама в социалните мрежи.
Вие можете сами да изберете дали да приемате бисквитки или не. Вашият браузър може да бъде настроен да отхвърля или изтрива определени бисквитки, както и да ви информира, когато в даден сайт са открити такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.

ДАННИ ЗА КОНТАКТ:
Ако желаете да се свържете с нас, моля използвайте един от следните начини:
На имейл адрес: office@napravigo.bg
По телефона: +359 898 856 969
Чрез пощата: гр. София, София 1000, България, ул. „Граф Игнатиев“ 11, за Длъжностното лице за защита на данните.