СЪЗДАЙ ЖИВОТ

РЕГИСТРИРАЙ БРЕМЕННОСТ ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ 2024 Г. И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ "БЕБЕШКИ ДНК ПАКЕТ" С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА НА ТВОЕТО БЪДЕЩО ДЕТЕ.

ЗА КАМПАНИЯТА

Направи го сега е информационна кампания, чиято цел е да мотивира младите двойки и семейства да помислят кога е най-подходящият момент за тях да станат родители. През последните 7 години отправи медийното и общественото внимание към проблемите на демографията у нас и внесе в Министерски съвет 6 конкретни предложения за промени в средата и законодателството, Фокусът на инициативата е насочен към образованите и икономически активни българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца. Тази година "Направи го сега" успя да обедини 12 популярни жени и майки в подкрепа на каузата.

Прочети повече
Календар

8
Години

Усмивка

30000
Регистрирани бебета

Сърце

86
Дарени ДНК Пакета

Звезда

35
Посланици

Документ

6
Законодателни Мерки

12 МАЙКИ - 1 КАУЗА

Тази година 12 популярни жени и майки обединиха усилия в подкрепа на кампанията “Направи го сега”. Всяка една от тях ще предаде личното си послание към младите семейства и двойки в България, които се колебаят да създадат дете навреме. 12-те дами ще участват в различни проекти на инициативата, като телевизионни клипове, които скоро ще бъдат излъчени, както и в много други активности.

Прочети повече

ГРАФИК НА КАМПАНИЯТА ЗА 2023

Старт на регистрациите

Старт на регистрациите