40 седмици - пътят на едно дете

40 седмици - пътят на едно дете

„40 седмици - пътят на едно дете“ е първата по рода си онлайн поредица в България, посветена на навременното родителство. Поредицата проследява живота на четири бременни жени решили, че е настъпил моментът да станат майки. Те са на различна възраст, с различен социален и семеен статус, но историята на всяка от тях е вълнуваща и повече от истинска. Сред тях има приемен родител, инструктор по каланетика, мениджър на отговорен пост и младо момиче, което тепърва се сблъсква със своята бременност.

Кои са дамите участнички вижте в официалната страница на поредицата в сайта на bTV>>

Документалното риалити ще има по два епизода седмично – във вторник и четвъртък. Целта му е да вдъхнови младите семейства и двойки, които се колебаят или отлагат във времето раждането на деца, да бъде опора на всички настоящи родители, но и да подготви с полезни съвети бъдещите майки, за да посрещнат спокойни новия член на семейството. Акцент в епизодите ще са важните събития от всяка гестационна седмица по време на бременността, медицински прегледи  и съвети от специалисти.

В ролята на ментори ще се изявяват популярни български майки и лица на кампанията „Направи го сега” като Меги и Нели от „Търси се“, Юлияна Дончева, Мария Илиева и други. Със своя опит те ще напътстват четирите героини за важните събития по време на бременността.

ЕПИЗОДИ: