12 майки – 1 кауза

12 жени – една кауза
Тази година 12 популярни жени и майки обединиха усилия в подкрепа на кампанията “Направи го сега”. Всяка една от тях ще предаде личното си послание към младите семейства и двойки в България, които се колебаят да създадат дете навреме. 12-те дами ще участват в различни проекти на инициативата, като телевизионни клипове, които скоро ще бъдат излъчени, както и в много други активности.
Сред лица на тазгодишната ни кампания са две от водещите на bTVНели Хаджийска и Петя Дикова; диетологът Енджи Касабие; сноубордистката Александра Жекова; актрисите Ани Пападопулу, Луиза Григорова и Евелин Костова; певиците Сантра и Мария Илиева; ТВ водещата и бизнес дама – Юлиана Дончева; моделите Славена Вътова и Диляна Попова.
Отделно от кампанията, всяка една от дамите ще ви запознае с личната си кауза и ще предостави интересна информация свързана с нея.
За първи път ДНК организира толкова мащабна кампания – с 12 жени, всяка, от които откликна с радост на поканата да подкрепи кампанията за насърчаване на раждаемостта, защото безрезервно вярват в каузата. А общата ни цел е да се раждат повече деца в България.
Кампанията “Направи го сега” за 2022 г. е активна още от началото на годината и вече има много нови регистрации.
Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се регистрира на сайта www.napravigo.bg, и отново 20 семейства ще спечелят “Бебешки ДНК пакет” с всичко необходимо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, дрехи, аксесоари, козметика, играчки, количка, медицинска грижа.
Пакетите в кампанията през изминалата 2021 бяха още по-пълни и разнообразни, тъй като се включиха много нови партньори и дарители.

КУПИ КАЛЕНДАР С КАУЗА

Посланици на кампанията:

Ана Пападопулу

Александра Жекова

Мария Илиева

Нели Хаджийска

Петя Дикова

Сантра

Юлияна Дончева

Евелин Костова

Славена Вътова

Енджи Касабие

Диляна Попова

Луиза Григорова